Verfraai uw trap met traprenovatie

Verfraai uw trap met traprenovatie

Als u graag bij de tijd bent en meedoet met de nieuwste trends, is een leren trap echt iets voor u. Het is de nieuwste ontwikkeling op het gebied van trapbekleding, en het is gekomen om te blijven. Dit karakteristieke materiaal geeft een robuust gevoel aan iedere woning of trappenhuis. Het is namelijk niet alleen heel erg stoer, ieder stuk leer is ook nog eens uniek! Omdat het natuurlijk afkomstig is van een dier ziet geen één stuk leer er hetzelfde uit. Net als een soort vingerafdruk eigenlijk! Er zijn verschillen in kleuren en patronen te bemerken, en dat brengt een ongekende diepte aan de sfeer die uw trap afgeeft.

Leven in de brouwerij met een gerenoveerde trap

Leer is dus afkomstig van een dier, zij het een koe of een schaap. Maar het mooie aan leer is dat het ook na bewerking blijft leven. Hoe ouder het leer wordt, hoe mooier het er eigenlijk uit gaat zien. Het glanzige en nieuwe gaat er op den duur af, maar dit verandert het leer in een ruwe en nog meer aanwezige vorm van bekleding. Wees dus niet ongerust als uw leren trap gebruikssporen laat zien; dit brengt alleen maar meer karakter! Het onderhouden van het leer is ook nog eens extra gemakkelijk. Ondanks dat slijtage het leer mooier maakt, moet het wel soepel en aangenaam blijven. Er zijn verschillende producten die u hiervoor kunt gebruiken.

Combineer uw trap met leer

Juist omdat het zo’n uitgesproken en uniek gevoel geeft, is leer uitermate geschikt om te combineren met andere materialen. Het rijke contrast van leer op metaal brengt een harmonieuze sfeer in huis. Donker tegenover licht, of leven tegenover dood. Zonder zwart is er geen wit, en dat idee is met leer ook te bewerkstelligen. Natuurlijk zijn de wat veiligere combinaties met hout ook een hele goede keuze! Waar u ook voor kiest; leer is altijd het overwegen waard.