Efficiënt omgaan met de warmte in uw bedrijfsgebouw

Mark.nl is de marktleider in klimaattechniek en dat is natuurlijk niet voor niets. Wij leveren degelijke luchtbehandelingskasten die voorzien zijn van alle certificaten. Hiermee kunt u de warmte in uw gebouw beheersen en terugwinnen. Daarnaast bieden we een onderhoudscontract zodat de kasten altijd in goede staat blijven draaien.

Zuinige klimaatbeheersing met luchtverwarmers

Met het terugwinnen van de warmte in je gebouw zorg je voor een zuinige beheersing van het klimaat. Je hoeft namelijk niet veel meer te stoken. Wij maken de producten bovendien zelf waardoor u er op kunt rekenen dat kwaliteit hoog in het vaandel staat en dat alles uitvoerig gecontroleerd wordt voordat het wordt geïnstalleerd in uw bedrijf.

Marktleider in klimaattechniek

Mark.nl Climate Technology is een van de grootste bedrijven in ons land die je kan helpen om de lucht te behandelen. Mark beschikt over alle certificatie is en biedt bovendien een abonnement aan waarbij alle zorgen uit handen worden genomen, na de aanschaf van je luchtbehandelingskast hoef je er daarom niet meer veel naar om te kijken en al het onderhoud wordt tijdig uitgevoerd.

Handige eigen servicedienst

De aanschaf van een systeem om de lucht te behandelen en het klimaat te beheersen is niet gering, daarom is het verstandig om ook een service-abonnement af te sluiten maar op die manier bent u er altijd zeker van dat het systeem werkt, en dat eventuele problemen snel opgelost worden. Bij Mark.nl kunt u een service abonnement afsluiten voor de inspectie en het onderhoud van uw luchtbehandelingskast. Kijk op de website voor de kosten en meer informatie.