Onafhankelijk advies over de aanschaf van een lift

De aanschaf van een lift is meestal niet gemakkelijk. Een liftbedrijf is gespecialiseerd op modernisering en begeleiding bij de aanschaf van een liftinstallatie. Liftintermediair helpt u er graag bij. We vertellen u daarom wel eerst wat meer over de manier waarop wij werken en wat we precies voor u kunnen doen.

De specialist in liften

Liftintermediair is al jaren actief op dit gebied en heeft al onder de bedrijven geadviseerd over het aanbrengen van een lift, een roltrap of een automatische deur bijvoorbeeld. Naast advies over liften kunt u bij ons echter ook terecht over advies voor bijvoorbeeld een roltrap of voor de installatie aan de gevel van uw bedrijf. Daarnaast kunt u de lift laten keuren door ons, een onafhankelijke instantie die ervaring heeft op dit gebied en daarom let op alle aspecten die in orde moeten zijn.

In samenwerking met de eigenaren en producenten

Wij zijn geen bedrijf die de lift daadwerkelijk voor u gaat installeren maar we kunnen u wel adviseren over alle aspecten die hierbij komen kijken. Dit doen we in samenwerking met het bedrijf dat de lift fabriceert en natuurlijk en samenwerking met uw, de klant. Op deze manier kunt u fouten voorkomen en kunt u er zeker van zijn dat u de juiste installatie laat aanbrengen.

Ook bij roltrappen en gevel-onderhoudsinstallaties

U kunt onze hulp niet alleen inschakelen bij de aanschaf van een lift, ook bij de installatie van een roltrap of een gevel onderhoudsinstallaties kan het handig zijn om vooraf wat advies in te winnen. Wij hebben dit vaker gedaan en hebben daarom kennis van zaken, daarnaast kan onafhankelijk advies u helpen om betere keuzes te maken voor de aanschaf en eventueel het onderhoud aan de installaties.